skattejagt for årgang 2008-10 i Aakirkeby hallerne 3-4 oktober iAa.I.F hjælper landsholdet til EM med DBU’s Skattejagt
Landsholdet har brug for hjælp! Nogen har taget landsholdets bold - hjælp med at finde bolden på DBU’s Skattejagt i Aa.I.F (Aakirkeby hallerne) Billetsalget er startet.
Landsholdets bold er væk og EM er i fare!
Hvis ikke den bliver fundet, skal Eriksen, Schmeichel og de andre landsholdsspillere spille landkamp med grapefrugter.
Derfor søger DBU og Aa.I.F nu piger og drenge mellem fem og syv år (født i årgang 2008-2010) til at deltage i jagten på Danmarks mest eftersøgte bold og hjælpe landsholdet med til EM.
DBU’s Skattejagt fordeler sig over to dage med leg, sjov, ballade og store fodboldoplevelser. Skattejægerne skal om lørdagen gennemgå en række fodboldopgaver og samle ledetråde, så alle er klar til den store skattejagt på landsholdets bold om søndagen.
Skattejægerne vil få en Adidas Skattejagt T-shirt, et diplom, en drikkedunk og deres helt egen bold som tak for indsatsen og hjælpen til landsholdet.
Skattejagten finder sted i Aakirkeby Hallerne indendørs i Hal A og B i weekenden den 3-4 oktober. Begge dage fra klokken 09.30 til 15.00.
Overrækkelse af bolden til landsholdet
Hvis skattejægerne finder landsholdets bold, kan de efterfølgende tilmelde sig konkurrencen om at blive ”super-skattejægere”. Super-skattejægerne inviteres til landskampen Danmark – Frankrig i Parken for i fællesskab at overrække landsholdets bold til landsholdsspillerne og kampens dommer.
Aktiviteten er for piger og drenge født i årgang 2008-2010, og lægger op til aktiv deltagelse fra forældrene eller en anden person over 16 år.
Billetter til DBU’s Skattejagt købes via DBU’s eget billetsystem på www.dbu.dk/skattejagt. Billetten koster 530 kroner, og billetsalget starter mandag den 8. juni kl. 10.00, eller ring på telefon 43 26 54 00 mandag til fredag klokken 9-16.
Følg DBU’s Skattejagt på facebook.com/DBUFodboldskole